Üzleteink árukészlete folyamatosan változik, ezért a fotókon látható ékszerek csupán illusztrációnak tekinthetők, nem tükrözik az aktuális kínálatot.

Magyarország 6 városában

Több mint 100000 féle ékszer

A világ 13 országából

Közel 600 ötvös és iparművész ékszerei

Magyarország 6 városában több mint 100 000-féle ékszert kínálunk. A világ 13 országából közel 600 ötvös és és iparművész design ékszerei találhatók meg üzleteinkben, így az egyik legnagyobb hazai ékszerválasztékot nyújtjuk.

Designereink odafigyelnek arra, hogy ékszereink a legkülönbözőbb korosztályok számára is megfelelő vonzerőt képviseljenek. Jelentős az ékszereink között az az arány, amely nem csak az aktuális divatot képviseli, hanem értékálló is. Üzleteink árukészlete folyamatosan változik, ezért a fotókon látható ékszerek csupán egy aktuális hangulatot tükröznek, nem képviselik a jelenlegi kínálatot.

Aktuális akciónk

apacsezust.hu - Aktuális akció

Hasznos cikkek

2019.07.22. - Monday
Néhány tipp ékszereid gondozására
1. Tisztítás Az ezüst ékszert gyakran kell tisztítani. A legideálisabb az lenne, ha minden használat után azonnal megmosnánk, de persze ez sokszor...
2019.07.22. - Monday
Opál köves ékszerek
Opál ékszerek minden Apacsban!
2019.07.22. - Monday
Karikagyűrű kapható!
Több vidéki illetve budapesti üzletünkben rendelhet már nemesacél karikagyűrűt! A részletekről érdeklődjön üzleteinkben!