Barcelona ékszerek

Katalán ötvösünk, Caterina szülővárosáról, Barcelonáról nevezte el izgalmas, egyedi kollekcióját. Valamennyi ékszer tükrözi az általa vallott életérzést.
Az igényes, kézimunkával, limitált számban készülő design sok titkot takar. Az ékszerekben konzervatív és lázadó attitűdök váltakoznak.
Avantgard ékszermárka, amelynek mi vagyunk a hazai forgalmazói.
Caterina a saját világában legendás és ellentmondásos underground tervező. Feltűnő, varázslatos ékszerkollekciókat alkot.
Kizárólag olyan partnerekkel dolgozik együtt a világban, akiket hiteleseknek tart.
Ékszerfilozófiájának alapja, hogy forgalmazó partnerei száma limitált, csak Tokióban, Buenos Airesben, Budapesten, Milánóban, Barcelonában és New Yorkban van partnere, és mindenütt csupán egy-egy!

Ékszerei stílust, bátorságot, extrém eleganciát képviselnek. Nagy hatását jelzi az is, hogy egyre többen merítenek az ötleteiből.

 

Miért feketedik az ezüst ékszer?

  • Elsősorban a szmog felel a befeketedésért, amelyet a kipufogógázokból a levegőbe kerülő kén okoz.
  • A gyógyvizek, termálvizek, szauna sem kedveznek az ezüstnek. Érdemes levenni ilyen esetekben, és csak a fürdőhasználat után felvenni.
  • A kozmetikai, testápolási cikkek gyakran tartalmaznak olyan adalékot (pl. kén, szén stb.), ami az ezüst felületén elszíneződést okoz.
  • A nagyhatású, erős vegyszerek mellékhatása is lehet maró hatású (pl.: Ultra Derm stb. )
  • Bőrünk izzadsága is lehet az oka az elszíneződésnek. Jellemzően savas kémhatású az izzadság, amely minden ember esetében más összetételű. Sok oka lehet az összetételnek, pl.: gyógyszer mellékhatása, hormonális eltérés, bármilyen szintetikus anyag használata, vagy ásványi anyag túlzott fogyasztása stb.
Ékszereink
Vásárlási utalvány kapható minden budapesti és vidéki üzletünkbennn, 1000 Ft és 5000 Ft értékben. Az utalvány a vásárlástól számított 60 napig levásárolható.